Gästbok

Tack för att du besöker Bobs hemsida. Skriv gärna en hälsning genom att trycka på den blåa knappen.
Skrivet av Elin Buchmayer, den 16. jul, 2010
Hej Camilla och Lasse!

Tårarna rinner och jag vill skicka er all styrka jag kan. Vilken match och vilken underbar Bob!

Ni minns nog inte min Stella, men hon minns Bob. Stella började på Safiren strax innan Bob slutade. På Safiren pratade de om det som hade hänt Bob och sen har det dykt upp hos Stella till och från. I kväll när hon skulle sova grät hon och frågade hur det var när Bob dog och varför han dog. Nu vet jag i alla fall vad jag ska svara henne om hur det var när Bob dog. Den andra frågan går det aldrig att svara på. Tack!

Min varmaste hälsning,

Elin Buchmayer
E-post:
Skrivet av jessica, den 14. jul, 2010
Jag saknar Bob! Världens sötaste, gulligaste och busigaste lilla Bob! Jag saknar er allihop! Många kramar
E-post:
Skrivet av christina, den 21. jun, 2010
Käraste Camilla och Lasse!
Vilket oerhört kärleksfullt porträtt av finaste Bob.
Och så starkt av er att dela med er av den svåra tiden. Det outhärdliga blev lite mer begripligt.
Kramar Christna
E-post:
Skrivet av Tessi, den 19. jun, 2010
Så tråkigt att läsa att behandlingarna inte hjälpte Bob att bli frisk. En jättefin sida ni har gjort till hans minne. Alla tankar till er.
Hälsningar Tessi
Skrivet av Ulrika Axell, den 15. maj, 2010
Jag vet ju att Bob är död. Men genom hela läsningen hoppas jag på nåt sätt på ett annat, lyckligare slut... Allt mitt deltagande i er svåra sorg och i saknaden efter Bob. Ni har en tuff tid framför er. Men jag hoppas att den dagen kommer, då glädjen över att ha fått ha Bob överstiger sorgen över att ha förlorat honom (som ni skriver så fint). Om en sån dag kan komma... Många tankar till er!
E-post:
Skrivet av Annelie, den 11. maj, 2010
Tårarna rinner efter att ha läst er minnesdagbok över ett älskat barn.
Jag hittade hit när jag googlade på Q84 - en mycket god väns 4-åriga dotter behandlas för ALL där just nu och jag har själv en son i samma ålder. Ens tillvaror blir pyttig när sånt här händer, man inser att man måste glädja sig åt det man har.
Massor av kramar
Annelie
E-post:
Skrivet av Camilla, den 10. maj, 2010
Kära Camilla & Lasse. Vi har träffats flera gånger på Q84 då min dotter Ida behandlats för sin Leukemi. Vilken fin minnessida ni gjort för Bob. Jag har läst igenom dagboken och sett alla fina bilder, allt i en dimma av tårar som inte velat sluta rinna. Alla ord känns som för små efter att ha läst era väldigt personliga och rörande texter. Många, många kramar
till er! //Camilla
E-post:
Skrivet av Ann Louise Waagan, den 10. maj, 2010
Här har luften stått stilla och tårarna har runnit i fria strömmar. Det känns så otroligt stort att ni öppnat dörren in till ert innersta, er kamp, er ångest, förtvivlan, hopp och alla omöjliga tankar.. Vi kommer inte att glömma Bob. Han finns, en ängel i Spyderman-dräkt..
E-post:
Skrivet av Bertil, den 9. maj, 2010
Jag har läst din hemsida den var väldigt gripande jag känner igen mycket som du beskriver efter min frus 10åriga kamp mot cancern. vi ses i höst igen då vi får berätta hur sommaren varit.
Varma hälsningar Bertil
E-post:
Skrivet av Charlotte, den 8. maj, 2010
Tårarna rinner när jag läser er fina hemsida. Det ni har gått igenom och just nu går igenom är så ofattbart. Jag tänker ofta på er. Varma kramar Charlotte
E-post:
Skrivet av Emma Tegeland, den 8. maj, 2010
Hej Camilla med familj. Jag har tänkt så mycket på er och Bob. Medan Camilla varit borta från jobbet växte mitt barn i magen och nu finns han här i min värld och kan inte tänka mig att jag skulle behöva leva utan honom. Jag var ju med i bilen när du Camilla ficka samtalet från Lasse. Jag minns hur Niklas fick ryta till åt Lena för att inte köra av vägen. Och jag minns hur vi satt på Telefonplan och väntade på att Lasse skulle komma. Hur du försökte ringa och få tag på läkaren och hur jag, Lena och Niklas rörde oss runt dig och din förskräckelse utan att riktigt veta vad vi skulle göra. Nu har jag läst om vad som hände sen. Det var fint att få en sammanfattning. Tack för att ni delar med er av Bobs historia med text och bilder. Ni har verkligen kämpat. Kram till er alla och till Bob!
Skrivet av Jennifer, den 8. maj, 2010
Åh vad fantastiskt du skriver Camilla. Jag har läst er dagbok med tårarna rinnande ner för kinderna. Fina, fina Bob! Tack för att ni delar med er...
Kramar jennifer(meleas mamma)
E-post:
Skrivet av Karin westerberg, den 8. maj, 2010
Kära camilla och Lasse! vi tänker på er så fin sida ni har fixat<3 m�nga kramar karin< span>
E-post:
Skrivet av Åsa Berglund, den 7. maj, 2010
Tack för att du delar med dig av det svåra ni har gått i genom. Det är så obegripligt, men du har verkligen på ett fint sätt lyckats förmedla alla motstridiga känslor i er knepiga vardag med Bob. Det är så sorgligt. Fint att få läsa allas kommentarer i gästboken. Jag önskar er all styrka för att kunna ta er vidare i livet fyllt med ljusa glada minnen.
E-post:
Skrivet av Annika Landin, den 6. maj, 2010
Kära Camilla och din familj!
Jag har läst gråtit och läst allt om och om igen på den otroligt fina och känslofyllda hemsida ni har gjort om Bob. Ni har gjort ett fantastiskt arbete med att skrildra alla stadier ni har gått igenom med Bob under hans sjukdomstid och död. Så fint skildrat och fina glädjefyllda bilder. Vilken söt och fin pojke han var! Jag har tyvärr aldrig träffat honom, men har fått ta del av hans korta liv genom bilderna och dagboken. Jag hoppas få träffa er allesammans på Gotland i sommar.
Tårfyllda kramar till dig och din familj!
Annika L
E-post:

Senaste kommentarer

23.12 | 19:54

Kära familj ❤️

23.12 | 19:41

Nu senare kan jag fortfarande inte förstå att det värsta verkligen hände. Tänker på Er ❤️❤️❤️

23.12 | 19:30

❤️ Den kärleken ❤️

23.12 | 19:29

Fina Pappa Lasse ❤️