Fem år!

Bobs födelsedag

Mitt i all bedrövelse och svåra motgångar inträffade Bobs femårsdag, den 14 oktober. En dag som ingav hopp och styrka att gå vidare och fortsätta kämpa. Den dagen var reserverad för glädjen och lyckan att få fira hans femte födelsedag.

Dagen började på sedvanligt sätt med presenter, sång och hyllningar på sängen. Bob hade önskat sej och fick en bilbana. En jättestor pjäs som, när vi lyckats få ihop den, täckte halva vardagsrumsgolvet. Storebror Samuel och Bob satte genast igång med att sätta ihop den, med stor entusiasm.

Bob hade själv bestämt vad vi skulle äta för födelsedagsmiddag på kvällen. Det blev spaghetti carbonara, som han hjälpte till att laga själv (såklart) och efteråten (Bobs uttryck) var glasshemlis med hemlagad chokladsås. Mumsfilibabba!

Efter morgonens firande var Bob tvungen att åka in till Q84 för sin dagliga kur med cytostatika, som vid den tiden gick in på ett par timmar. Bob satte på sej sin nya Spiderman-kostym och åkte med pappa Lasse till avdelningen. Vår egen superhjälte skulle till sjukhuset och slåss mot cancern. Den ondaste av onda krafter.

Personalen blev förstås förvånad när Spiderman dök upp tillsammans med Lasse den här dagen. Det busades lite i korridoren innan droppet skulle sättas igång. Persnalen hade skrivit en grattis-text på whiteboarden utanför rummet och självklart hade de ordnat en present, ett jätte-paket som innehöll en lyftkran, batteridriven som var 108 cm hög, exakt lika hög som Bob själv.

På eftermiddagen var vi inbjudna till Bobs dagis för att fira hans födelsedag. Personalen, och framförallt fantastiska Dilan, hade ordnat med ett stort kalas ute på gården (pga infektionsrisken). De hade dukat upp fint med Spiderman- och Scooby doo-tårtor, varm choklad och kaffe. Dilan hade gjort en insamling bland barn och föräldrar på Bobs avdelning och fått ihop stora summor till fantastiska presenter; legobox, Blixten Mc Queen-kofta, spidermanvantar och mössa och Djungelboken 2 på dvd. Alltihop jättefina saker som Bob blev väldigt glad för. Personal, barn och föräldrar hade dessutom satt in pengar på Barncancerfonden som en jättefin gest.

Efter tårtkalaset spelade flera av barnen fotboll och de var så omtänksamma och snälla mot Bob, som nog kände sej lite blyg eftersom det var länge sedan han hade träffat kompisarna. 

Vi är så glada för Bobs skull att ni hade gjort så fint, att han fick vara med om denna omtanke och värme. Helt fanatstiskt! Tack alla fina föräldrar, barn och personal på LM-gården! OBS Glöm inte kolla fina bilder från gårdskalaset i fotoalbumet! 
 
Bilbana byggs på födelsedagens morgon.

Senaste kommentarer

23.12 | 19:54

Kära familj ❤️

23.12 | 19:41

Nu senare kan jag fortfarande inte förstå att det värsta verkligen hände. Tänker på Er ❤️❤️❤️

23.12 | 19:30

❤️ Den kärleken ❤️

23.12 | 19:29

Fina Pappa Lasse ❤️